OVER


Job

"Hey, wat leuk je hier te zien!"

Hoe zijn deze prachtige meubels onder de naam Job Meubelen tot stand gekomen?

Mijn naam is Job van der Velden. Ik houd van doordachte concepten. Doordacht op de achtergrond, zodat op de voorgrond een mooi uitgewerkt, kwalitatief product ontstaat.

Dit proces is me vooral bekend door mijn achtergrond in design engineering. In 2001 begonnen als werktuigbouwkundig engineer in de machinebouw, en uitgegroeid tot creatief designer in het ontwerpen van prachtige thematisering voor een achtbaan fabrikant.

Daarnaast heb ik altijd al een enorme passie voor interieur en design gehad. Het verzamelen en samenstellen van gebruikte en nieuwe meubelstukken. Creatieve en artistieke genen, genieten van ontwerpen, bouwen en creëren.

Deze combinatie zorgde voor steeds meer ideeën en ambitie om mijn eigen meubellijn te ontwerpen en aan te kunnen bieden aan een breed publiek.

 

Dat werd Job Meubelen!

 

Wat heerlijk om deze prachtige producten aan te kunnen bieden op dit platform, en dat dit samensmelt met het enthousiasme van mijn klanten over hun nieuwe aanwinst!

Of het nu voor thuis of in een bedrijf is, voor binnen of buiten, deze blikvangers zorgen voor een enorme aantrekkingskracht bij iedere bezoeker die binnen loopt!

 


"Duurzaamheid"

Wat maakt de producten van Job Meubelen duurzaam?

Naast onze unieke designs en uitmuntende kwaliteit, zowel in materiaal, afwerking als het totale eindproduct, staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel!
Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, en hebben dus een hele lange levensduur. Alle producten (zonder hout) zijn ook uitermate geschikt om buiten gebruikt te worden.

Waarom aluminium:

Aluminium is een sterk, licht en extreem duurzaam materiaal. Gaat ontzettend lang mee en kan gemakkelijk worden hergebruikt. Het is namelijk 100% recyclebaar. In tegenstelling tot veel andere materialen, verliest aluminium zijn eigenschappen niet tijdens het recyclingproces. Dat betekent dat het eindeloos gerecycled kan worden zonder kwaliteitsverlies.
De lange levensloopcyclus maakt aluminium dus juist een zeer duurzame metaalsoort, en past uitstekend in een circulaire economie.

• Lichtgewicht;
• Sterk, met name wanneer juist geconstrueerd;
• Eindeloze levensloopcyclus, recyclebaar;
• Geen roest, en in combinatie met de poedercoating zowel voor binnen en buiten gebruik!

Waarom poedercoating:

• Ontzettende sterke finish met deze dubbel-laagse coating, goede bescherming van het product, en uitermate geschikt voor buitengebruik!
• Mogelijkheid tot het plaatsen van een nieuwe kleur en daardoor is het product herbruikbaar!
• Bijna elke RAL kleur is mogelijk.

 

Interesse? Kijk eens op de "Producten pagina".